Samarbete med Lindahls

Gillar du våra produkter och är aktiv på sociala medier? Då kanske vi kan komma överens om ett samarbete? Läs igenom nedan och se om det passar in på dig. I så fall hoppas vi att du vill ansöka om ett ambassadörskap.

Vår policy för ambassadörsskap

Kul att du vill vara en ambassadör för Lindahls! Nedan följer vår policy som bygger på ömsesidigt samarbete och som ska gynna båda parter i positiv bemärkelse. Vänligen läs igenom informationen innan du går vidare för att fylla i din ansökan.
(Obs! Åldersgräns 18 år).

Vårt bidrag

Som ambassadör representerar du Lindahls mot din publik/omgivning och får bland annat första tjing på våra produktnyheter. Vi bidrar med produktcheckar som postas hem varje månad. Med dessa kan du hämta ut produkter ur vårt sortiment gratis i din matbutik. Dessutom får du löpande Lindahls-prylar, såsom träningsaccessoarer med vår logga på. Även vår logotyp digitalt ingår för publicering på blogg, hemsida eller annan digital plattform samt för tryck på kläder/accessoarer och liknande vid intresse (som du själv står för kostnadsmässigt).

Ditt bidrag

I gengäld vill vi att du ska skriva/blogga/Facebooka/Instagramma om oss och våra produkter regelbundet med 10 inlägg/månad. Inläggen kan t.ex. bestå av att ge tips och recept med våra produkter, inspirerande bilder som representerar en aktiv livsstil, produktnyheter, m.m som vi sedan följer upp månadsvis.

OBS!
Om ambassadörsskapet hanteras på ett olämpligt sätt, ditt bidrag uteblir och/eller vi anser att samarbetet inte längre gynnar oss kommer ambassadörsskapet tillsammans med Lindahls att upphöra med omedelbar verkan och produktcheckarna och liknande material uteblir.

Fyll i formuläret nedan. Vi kommer sedan att behandla din ansökan så snart vi kan och du beräknas få ett svar inom ca 2 månader. Vid frågor angående ambassadörsskap, vänligen kontakta oss på tel. 020-31 31 00 eller skicka ett mail till info@lindahlsab.se. Tack för din medverkan!

Alla personuppgifter hanteras i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR. Du kan när som helst begära att se vad vi har sparat om dig eller begära att det raderas. Alla uppgifter raderas om de inte används på sex månader.